Nasze menu

ANTIPASTI

  • Tartare di filetto di manzo 55 PLN

    Siekana polędwica wołowa / majonez truflowy / żółtko / lardo / shimeji

  • Gamberi 49 PLN

    Krewetki / białe wino / masło / czosnek

  • Insalata con oca affumicata 39PLN

    Podwędzana pierś z gęsi / porzeczka z Bourbonem / batat / melon miodowy / tostowane migdały

  • Zuppa di cipolle 29 PLN

    Rosół cebulowy / „grzanka z serem” / konfitowana szalotka / sos z czerwonej cebuli / prażona cebula

  • Parmigiana di melanzane 36 PLN

    Pieczony bakłażan / pomidory San Marzano / pianka grana padano

PRIMI

  • Pappardelle con spalla di manzo 52 PLN

    Pappardelle / łopatka wołowa / pieczarki / oliwa truflowa / grana padano

  • Pappardelle ripiene di porro 42 PLN

    Nadziewane pappardelle / pieczony por / sos z sera fontina / popiół z pora

  • Risotto ai pepperoni 43 PLN

    Risotto paprykowe / palona brukselka w sosie XO

  • Fettuccine con gamberi 51 PLN

    Fettuccine z krewetkami / fenkuł / chilli / pomidory San Marzano

  • Lasagne con code di manzo 45 PLN

    Ogony wołowe po rzymsku / beszamel / sos pomidorowy / grana padano

SECONDI

  • Filetto di trota di mare 69 PLN

    Troć / mus z groszku / karmelizowana marchew / sos fumet

  • Bistecca 120 PLN

    Polędwica wołowa / puree ziemniaczane / palona kapusta włoska / broccolini / piklowana czerwona kapusta / demi-glace

  • Petto d’anatra in gani 69 PLN

    Pierś z kaczki w ziarnach / rosti ziemniaczane / sos wiśniowy / radicchio z miodem / seler gotowany w prosecco

  • Capriolo e risotto alla milanese 87 PLN

    Duszony udziec z sarny / szafranowe risotto / wędzony burak / chips z topinamburu

DOLCI

  • Tortino al cioccolato 25 PLN

    Fondant czekoladowy / toffi / sos angielski / lody

  • Torta di carote 18 PLN

    Ciasto marchewkowe / ganache z białej czekolady / granita pomarańczowo-rozmarynowa

  • Torrone al. pistachio 27 PLN

    Nugat pistacjowy / nerkowce / migdały / marakuja

MENU DEGUSTACYJNE

269 PLN (dla dwóch osób)

  • Gravlax z troci / sos tatarski / majonez porowy
  • Marchew z groszkiem cukrowym / galaretka z marchwi i groszku
  • Pappardelle nadziewane porem / piana z sera fontina / popiół z pora
  • Kompot jabłkowy / galaretka z rokitnika
  • Pierś z kaczki / rosti ziemniaczane / sos wiśniowy / radicchio z miodem / seler gotowany w prosecco
  • Ciasto marchewkowe / ganache z białej czekolady / granita pomarańczowo-rozmarynowa
  • Nugat pistacjowy / nerkowce / marakuja
  • Pairing win 60 PLN

Menu degustacyjne dostępne jest codziennie od godziny 17:00.
Degustacja obowiązuje cały stolik.

Scroll to Top