Nasze menu

ANTIPASTI

  • Tartare di filetto di manzo 59 PLN

    Siekana polędwica wołowa / majonez truflowy / żółtko / lardo / shimeji

  • Gamberi 52 PLN

    Krewetki / białe wino / masło / czosnek

  • Insalata con salmone e formaggio di capra 37 PLN

    Sałata / kozi ser / łosoś gravlax / cykoria / fenkuł / pomarańcza / sos z palonej cytryny

  • Brodo di cervo 32 PLN

    Bulion z dziczyzny / agnolotti z sarną / pieczony por / karmelizowana cebula

  • Burata con asparagi e cetriolo 44 PLN

    Burrata / szparagi / ogórek / majonez koperkowy / grzanki

  • Selezione di formaggi 48 PLN

    Deska włoskich serów

PRIMI

  • Pappardelle con spalla di manzo 58 PLN

    Pappardelle / łopatka wołowa / pieczarki / oliwa truflowa / grana padano

  • Fettuccine con purea di peperoni 45 PLN

    Fettuccine / pieczona papryka / pistacje / ser feta / grana padano

  • Fettuccine con gamberi 57 PLN

    Fettuccine z krewetkami / fenkuł / chilli / pomidory San Marzano

  • Ravioli con spinaci e ricotta 54 PLN

    Ravioli / szpinak / ricotta / szparagi / sos śmietanowy / grana padano / oliwa porowa

SECONDI

  • Risotto primavera con asparagi 45 PLN

    Risotto primavera / szparagi / groszek / fasolka edamame / grana padano

  • Orata con patate novelle e salsa cremosa 76 PLN

    Dorada / młode ziemniaki / szczypiorek / sos kremowy / groszek / fasolka edamame

  • Bistecca 125 PLN

    Polędwica wołowa / puree z topinamburu / mini warzywa / pieczony ziemniak / jarmuż / demi glace

  • Filetto di cervo 121 PLN

    Polędwica z jelenia / zapiekanka warzywna / arancini grzybowe / puree z selera / demi glace rozmarynowy / grzyby shitake

  • Petto d'anatra con patate gratinate 74 PLN

    Pierś z kaczki / gratin ziemniaczany / puree z buraka / marchew z anyżem / orzech laskowy / szparagi

DOLCI

  • Tortino al cioccolato 28 PLN

    Fondant czekoladowy / toffi / wiśnie / lody

  • Semifreddo alle noci con mandorle 25 PLN

    Parfait z orzechów włoskich / lody z zielonej herbaty / śliwka / brioszka cytrynowa / migdały

  • Mousse al cioccolato bianco e halva 27 PLN

    Mus z chałwy i białej czekolady / galaretka jabłkowa / żel jagodowy / granola / świeże owoce / mini beza

MENU DEGUSTACYJNE

299 PLN (dla dwóch osób)

Łosoś gravlax / babeczka / mus z koziego sera

Burrata / szynka parmeńska / śliwka / kandyzowane orzechy włoskie

Tortellini / dorsz z fenkułem / sos rybny

Likier Lillet Bianco / kompot śliwkowy

Pierś z kaczki / gratin ziemniaczany / gruszka / marchewka

Rurka z kremem cytrusowym / kruszonka czekoladowa / toffi / pistacje

Mus z chałwy i białej czekolady / żel jagodowy / granola / świeże owoce / mini beza  

 

  • Pairing win 60 PLN / OS.

Menu degustacyjne dostępne jest codziennie od godziny 17:00.
Degustacja obowiązuje cały stolik.

Scroll to Top