Nasze menu

ANTIPASTI

  • Tartare di filetto di manzo 59 PLN

    Siekana polędwica wołowa / majonez truflowy / żółtko / lardo / shimeji

  • Gamberi 52 PLN

    Krewetki / białe wino / masło / czosnek

  • Insalata con carciofi e formaggio blu 36 PLN

    Sałata / karczoch / ser pleśniowy / orzech włoski / gruszka

  • Crema di porcini con agnolotti di manzo 32 PLN

    Krem z borowików / agnolotti z wołowiną / pieczona cebula / seler / mascarpone / oliwa porowa

  • Burrata con prosciutto di Parma e prugna 44 PLN

    Burrata / szynka parmeńska / grzanki / kandyzowany orzech włoski / śliwka / smażona szalotka / oliwa porowa

  • Selezione di formaggi 48 PLN

    Deska włoskich serów

PRIMI

  • Pappardelle con spalla di manzo 57 PLN

    Pappardelle / łopatka wołowa / pieczarki / oliwa truflowa / grana padano

  • Fettuccine alla barbabietola e pistacchi 44 PLN

    Fettuccine / burak / pistacje / chips z parmezanu / puder z buraka

  • Fettuccine con gamberi 56 PLN

    Fettuccine z krewetkami / fenkuł / chilli / pomidory San Marzano

  • Ravioli alla zucca 49PLN

    Ravioli z dynią / rozmaryn / amaretti / grana padano

SECONDI

  • Risotto al topinambur 42 PLN

    Risotto z topinamburem / czips z topinamburu / grana padano

  • Orata con quinoa 71 PLN

    Dorada / komosa ryżowa / groszek edamame / sos rybny / piklowana cebula 71 pln

  • Bistecca 125 PLN

    Polędwica wołowa / młode ziemniaki / kalarepa / jarmuż / czerwona cebula / demi glace

  • Filetto di cervo 119 PLN

    Polędwica z jelenia / zapiekanka warzywna / arancini grzybowe / puree z selera / demi glace rozmarynowy / grzyby shitake

  • Petto d'anatra con pera 73 PLN

    Pierś z kaczki / gratin ziemniaczany / marchewka z anyżem / gruszka / orzech laskowy / demi glace

DOLCI

  • Tortino al cioccolato 28 PLN

    Fondant czekoladowy / toffi / sos angielski / lody

  • Panna cotta alla lavanda 21 PLN

    Panna cotta lawendowa / kruszonka czekoladowa / sorbet mandarynkowy / plaster miodu

  • Torrone noci al. caramello 27 PLN

    Nugat pistacjowy / nerkowce / migdały / krem z syropem z kwiatu bzu / galaretka Choya

MENU DEGUSTACYJNE

299 PLN (dla dwóch osób)

Łosoś gravlax / babeczka / mus z koziego sera

Burrata / szynka parmeńska / śliwka / kandyzowane orzechy włoskie

Tortellini / krewetka / fenkuł / sos rybny

Lillet / kompot śliwkowy

Pierś z kaczki / gratin ziemniaczany / gruszka / marchewka

Rurka z kremem cytrusowym / kruszonka czekoladowa / toffi / pistacje

Nugat / pistacje / nerkowce / migdały / krem z syropem z kwiatu bzu

  • Pairing win 60 PLN / OS.

Menu degustacyjne dostępne jest codziennie od godziny 17:00.
Degustacja obowiązuje cały stolik.

Scroll to Top