ANTIPASTI
- Tartare di filetto di manzo 57 PLN
Siekana polędwica wołowa / majonez truflowy / żółtko / lardo / shimeji
- Gamberi 49 PLN
Krewetki / białe wino / masło / czosnek
- Insalata di quinoa e trota 39 PLN
Komosa ryżowa / awokado / ser Feta / burak Chioggia / troć Gravlax / kiełki pora
- Zuppa di cipolle 32 PLN
Rosół cebulowy / „grzanka z serem” / konfitowana szalotka / sos z czerwonej cebuli / prażona cebula
- Parmigiana di melanzane 38 PLN
Pieczony bakłażan / pomidory San Marzano / pianka grana padano
- Selezione di formaggi 48 PLN
Deska włoskich serów
PRIMI
- Pappardelle con spalla di manzo 55 PLN
Pappardelle / łopatka wołowa / pieczarki / oliwa truflowa / grana padano
- Fettuccine pesto di spinaci con burrata 42 PLN
Fettuccine / pesto szpinakowe / Burrata / prażony czosnek / oliwa z orzechów laskowych
- Risotto primaverile 38 PLN
Risotto ze szparagami / Papryka / Cukinia / chips z bakłażana
- Fettuccine con gamberi 54 PLN
Fettuccine z krewetkami / fenkuł / chilli / pomidory San Marzano
- Lasagne con code di manzo 48 PLN
Ogony wołowe po rzymsku / beszamel / sos pomidorowy / grana padano
SECONDI
- Sparus Aurata con ceci 69 PLN
Dorada / ciecierzyca / pak choi / karmelizowana marchew / bulion rybny
- Bistecca 125 PLN
Polędwica wołowa / puree ziemniaczane / palona kapusta włoska / broccolini / piklowana czerwona kapusta / demi-glace
- Petto d’anatra in grani 73 PLN
Pierś z kaczki w ziarnach / rosti ziemniaczane / sos wiśniowy / radicchio z miodem / seler gotowany w prosecco
DOLCI
- Tortino al cioccolato 28 PLN
Fondant czekoladowy / toffi / sos angielski / lody
- Amaretti con mirtilli rossi 21 PLN
Ciastko migdałowe / konfitura z żurawiny / Krem tymiankowy / grand marnier
- Torrone al. pistachio 27 PLN
Nugat pistacjowy / nerkowce / migdały / marakuja
MENU DEGUSTACYJNE
269 PLN (dla dwóch osób)
- Troć gravlax / palone awokado / tost z ciabatty / kiełki pora
- Pieczony bakłażan / pomidory San Marzano / grana padano
- Ravioli z pesto szpinakowym / piana grana padano / oliwa z orzecha laskowego
- Sgroppino / sorbet limonkowy / śmietanka / Prosecco
- Pierś z kaczki / rosti ziemniaczane / sos wiśniowy / radicchio z miodem / seler gotowany w prosecco
- Ciastko migdałowe / konfitura z żurawiny / krem tymiankowy / grand marnier
- Nugat pistacjowy / nerkowce / migdały / marakuja
- Pairing win 60 PLN
Menu degustacyjne dostępne jest codziennie od godziny 17:00.
Degustacja obowiązuje cały stolik.